Υπηρεσίες για το ακίνητό σας

Η έμπειρη ομάδα της homeplus είναι σε θέση να γνωρίζει τι χρειάζεται το ακίνητό σας.

Όλες μας οι ενέργειες γίνονται με γνώμονα τον συμφέρον του ιδιοκτήτη.

Μην διστάζετε …
Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκτίμηση Ακινήτου
Η εμπειρία μας εξασφαλίζει την έγκυρη και γρήγορη εκτίμηση για την απόδοση του ακινήτου σας, Η τοποθεσία, η κατάσταση και το μέγεθος του ακινήτου καθορίζουν την απόδοση στην βραχυχρόνια και στην μακροχρόνια μίσθωση.
Ανακαίνιση & Προετοιμασία Ακινήτου
Μια ολοκληρωμένη ομάδα, αναλαμβάνει την ολική ή τμηματική ανακαίνιση του ακινήτου σας, Με τα δικά μας συνεργεία μπορούμε να εγγυηθούμε υψηλής αισθητικής αποτελέσματα, με οικονομικό τρόπο και έγκαιρη παράδοση.
Συντήρηση Ακινήτου
Από την στιγμή που θα αναλάβουμε την διαχείριση του ακινήτου σας, δεν θα σας απασχολήσει ξανά οποιοδήποτε θέμα. Η ομάδα των συντηρητών μας είναι άμεσα διαθέσιμη να αντιμετωπίσει οτιδήποτε προκύψει.
Διαχείριση Λογαριασμών
Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση των λογαριασμών του ακινήτου σας. Πληρωμές, απόδοση, συνεννοήσεις με την πολυκατοικία και εταιρείες κοινής ωφελείας παρέχονται σαν υπηρεσία από την εταιρείας μας.
Υπηρεσίες+
Υποστηρίζουμε τους ιδιοκτήτες των ακινήτων σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα νομικά, φορολογικά, πολεοδομικά ζητήματα. Επίσης παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για έκδοση βίζας.

Υπηρεσίες διαχείρισης

Καθαρισμός & Παροχή Πετσετών/Κλινοσκεπασμάτων
Με εξειδικευμένο προσωπικό παρέχουμε υπηρεσίες καθαριότητας υψηλών προδιαγραφών, με δικά μας κλινοσκεπάσματα και πετσέτες που καθαρίζονται με οικιακό τρόπο.
Καταχώρηση Ακίνητου στις πλατφόρμες
Η καταχώρηση του ακινήτου στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης γίνεται από την επαγγελματική μας ομάδα, σε άμεσο χρόνο, με λεπτομερή περιγραφή και με έμφαση στα πλεονεκτήματα του ακινήτου σας.
Κρατήσεις & Τιμές
Για κάθε ακίνητο δημιουργούμε ένα εξειδικευμένο σενάριο πωλήσεων ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη πληρότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Χρησιμοποιούμε δυναμικά εργαλεία παρακολούθησης της αγοράς και διαμορφώνουμε καθημερινά τις τιμές.
Κρατήσεις & Διαχείριση
Η ομάδα μας καλύπτει πλήρως τις ανάγκες διαχείρισης μιας κράτησης. Από την αρχική επικοινωνία, με τους επισκέπτες. Την πληρωμή της κράτησης, μέχρι το check in και το check out είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους επισκέπτες και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
Υπηρεσίες+
Μια σειρά από υπηρεσίες που διευκολύνουν την παραμονή των επισκεπτών στην πόλη μας και στα καταλύματα μας είναι διαθέσιμες. Φύλαξη αποσκευών, μεταφορά από και προς αεροδρόμια/λιμάνια/σιδηροδρομικ ό σταθμό/σταθμό λεωφορείων. Υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου, αγορά εισιτηρίων, ξεναγήσεις, τοπικές εκδρομές, οδηγός πόλης, εστιατόρια, προμήθειά ειδών παντοπωλείου.

Έχουμε δημιουργήσει για εσάς υπηρεσίες που σας βοηθούν να εκμεταλλευτείτε το ακίνητό σας με τον καλύτερο και πιο επικερδές τρόπο.

Προτάσεις και λύσεις υπάρχουν για κάθε ακίνητο που χρειάζεται μία διαφορετική προσέγγιση και είμαστε έτοιμοι να τις συζητήσουμε.

Για αυτό μην χάνετε την ευκαιρία …
Επικοινωνήστε μαζί μας

Βασικά Πακέτα Υπηρεσιών

Available cheap services and packages

Η Home plus - property management προσφέρει ιδανικά πακέτα υπηρεσιών για τους πελάτες της, τα οποία είναι σε θέση να διαμορφωθούν στις ανάγκες που εξυπηρετούν τον κάθε ιδιοκτήτη.

Full management

από

20%
 • Καταχώρηση καταλύματος
 • Παρακολούθηση τιμών
 • Επικοινωνία με τους επισκέπτες
 • Check in – Check out
 • Παροχή Πετσετών Σεντονιών
 • Καθαριότητα στο check out
homeplus pm

Listing management

από

10%
 • Καταχώρηση καταλύματος
 • Παρακολούθηση τιμών
 • Επικοινωνία με τους επισκέπτες
homeplus pm

Υπηρεσίες καθαρισμού

από

25 ,00
 • Παροχή Πετσετών Σεντονιών
 • Καθαριότητα στο check out
homeplus pm

Υπηρεσίες check-in

από

5 ,00
 • Παράδοση κλειδιών στο διαμέρισμα
 • Παράδοση κλειδιών στα γραφεία μας
homeplus pm

Βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις υπηρεσίες μας;

Ένας εκπρόσωπός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτησή σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Loading...