Νέα Προγράμματα διαχείρισης ακινήτων

Η πανδημία του Covid-19 επηρεάζει άμεσα τις αποδόσεις των ακινήτων στην βραχυχρόνια μίσθωση. Οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες των ακινήτων παραμένουν όμως μεγάλες. Η αβεβαιότητα δυσκολεύει πολύ την λήψη αποφάσεων για το μέλλον των ακινήτων μας.

Η Homeplus, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Διαχείρισης Ακινήτων παρουσιάζει δύο νέα προγράμματα τα οποία δίνουν άμεσα διέξοδο στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Πρόκειται για το πρόγραμμα Flexible bnb και το πρόγραμμα Guaranteed Profitability με σκοπό να αποκτήσουν οι ιδιοκτήτες πρόσβαση στα εργαλεία προώθησης που έχει αναπτύξει η εταιρεία.

H Homeplus διαθέτει προσωπικό με υψηλή εξειδίκευση στην διαχείριση μισθώσεων μικρής, μεσαίας και μακροχρόνιας διάρκειας. Παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαριότητας και τεχνικής εξυπηρέτησης σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης και κατοικίες. Επιπλέον έχει δυναμική παρουσία στον κατασκευαστικό κλάδο με ειδίκευση στην ανακαίνιση, την επίπλωση και τον εξοπλισμό καταλυμάτων προς μίσθωση.

Flexible bnb

Το πρόγραμμα Flexible bnb δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να μεγιστοποιήσουν την απόδοση του ακινήτου τους άμεσα. Αξιοποιώντας όλους τους τύπους μισθώσεων, εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή πληρότητα για τα ακίνητα.

Με το Flexible bnb τα ακίνητα σας αποκτούν ταυτόχρονα πρόσβαση σε πελάτες που ψάχνουν από ολιγοήμερη διαμονή μέχρι μακροχρόνια μίσθωση. Είτε πρόκειται για τουρίστες, είτε για επαγγελματίες η Homeplus εξασφαλίζει την είσπραξη του μισθώματος και την επικοινωνία με τους guests σε όλη την διάρκεια της διαμονής τους.

Χαρακτηριστικά του Flexible bnb

Το ακίνητα αξιοποιούνται σε τρεις κατηγορίες μισθώσεων:

 • Short Term από 1 έως 30 ημέρες ενοικίασης μέσω πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης
 • Mid Term από 1 μήνα μέχρι 3 μήνες
 • Long Term από 3 μήνες μέχρι 3 χρόνια
 • Ο ιδιοκτήτης διατηρεί τις δικές του καταχωρήσεις στις πλατφόρμες
 • Άμεση απόδοση χρημάτων για την κάθε κράτηση
 • Πρόσβαση στις υπηρεσίες καθαριότητας και εξυπηρέτησης επισκεπτών της Homeplus και της Bnbclean
 • Δόμηση τιμοκαταλόγου για ένα έτος από τους εξειδικευμένους Sales Executive της εταιρείας.

Guaranteed Profitability

Το πρόγραμμα Guaranteed Profitability σας δίνει την δυνατότητα το ακίνητό σας να έχει ένα συμβόλαιο που θα του παρέχει μια ελάχιστη εγγυημένη απόδοση και ταυτόχρονα να συμμετέχει στα κέρδη από υψηλότερες αποδόσεις του ακινήτου. Σταθερό ενοίκιο και πρόγραμμα συμμετοχής στην απόδοση μαζί.

Με το Guaranteed Profitability οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν ελάχιστο εγγυημένο ενοίκιο όπως ακριβώς και με το αν νοικιάζανε το ακίνητο στην μακροχρόνια μίσθωση, ενώ ταυτόχρονα έχουν μερίδιο από την απόδοση του ακινήτου τους.

Χαρακτηριστικά του Guaranteed Profitability

Σταθερό Ενοίκιο κάθε μήνα

Συμμετοχή στην απόδοση του ακινήτου με ποσοστό έως 70%.

Το ακίνητα αξιοποιούνται σε τρεις κατηγορίες μισθώσεων:

 • Short Term από 1 έως 30 ημέρες ενοικίασης μέσω πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης
 • Mid Term από 1 μήνα μέχρι 3 μήνες
 • Long Term από 3 μήνες μέχρι 3 χρόνια
 • Πρόσβαση στις υπηρεσίες καθαριότητας και εξυπηρέτησης επισκεπτών της Homeplus και της Bnbclean

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας ενημερώσουν για όλες τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ρωτήστε μας

Τηλέφωνο: (+30) 2103009041

Ένας εκπρόσωπός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτησή σας.
Loading...